Една Галя от американското посолство управлява държавата. Toва заяви бившият председател

...
Една Галя от американското посолство управлява държавата. Toва заяви бившият председател
Коментари Харесай

Вежди Рашидов общува само с напуснали ГЕРБ


" Една Галя от американското посолство ръководи страната. "  Toва съобщи някогашният ръководител на 48-то Народно заседание и народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов пред бТВ.

Рашидов не е разискал с водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов коя е тази Галя от американското посолство и какво желае., от ГЕРБ му обяснили, че Галя от американското посолство се обадила на Деница Сачева и поискала неговото освобождение от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, посочи Вежди Рашидов. Той уточни, че поддържа връзка с хора, които са напуснали ГЕРБ, а не с тези, които в този момент са в партията.

" Сега Борисов го обичат други хора, няма неприятно, работили сме дълго време. Бях му добър министър, допускам, тъй като работих откровено и почтено за Министерството на културата. Работихме добре, само че имам моите персонални разочарования, че отделих 20 години от живота си за политиката ", разяснява Рашидов.
 ГЕРБ се разграничи от Вежди Рашидов
ГЕРБ се разграничи от Вежди Рашидов

Той подаде оставка като ръководител на Комисията по просвета и медии

Според него сглобката наподобява неприятно съединена. Рашидов посочи, че не е бил склонен със сформирането на сглобката. Отидох си от партията, тъй като нямам очи да се явя пред хората, показа Рашидов.

Той изясни, че това, което прави ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски е театър и забавлява цялото общество. Обществото заплаща фактурата на политическите кавги, уточни Рашидов. И прикани и Пеевски, и президента Румен Радев като огромни мъже, които ръководят страната, да се смирят и да наведат глави.

Според него има интерес за обезглавяване на президентската институция.  Големите институции би трябвало да намерят път да смирят топката в името на българското общество, прикани той.

Вежди Рашидов недоумява за какво с президента Румен Радев.
 Рашидов: Движение за права и свободи ръководи сглобката, за какво Пеевски да не е водач
Рашидов: Движение за права и свободи ръководи сглобката, за какво Пеевски да не е водач

Той е отчаян от политиката и от себе си, че е влезнал в нея
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР